Verkoop uw goud en ontvang cash

100% risicoloze verkoop van uw goud. Post Uw Goud unieke verkoop van uw edelmetalen en waardevolle objecten op afstand.

Eenvoudig je goud aan ons verkopen

Gezien de huidige hoge waarde van goud, zilver, platina en palladium, spelen veel mensen momenteel met het idee om hun kostbaarheden te verkopen. Vaak is het goud in verschillende varianten.
In de loop van de tijd hebben we ons gespecialiseerd in het kopen van goud in de vorm van sieraden, goudstaven, horloges, munten, tandgoud, ringen en armbanden. Onze ervaren en geschoolde specialisten begeleiden u graag met uw verkoop.

Onze experts evalueren en analyseren uw goud vrijblijvend. Mocht u besluiten om te verkopen, dan krijgt u van ons een eerlijke en vooral hoge prijs. Op onze website heeft u de mogelijkheid om de klok rond een gratis schatting van uw sieraden te krijgen met behulp van onze online goudcalculator.

Wij garanderen u een snelle en vlotte goudaankoop. Het berekende bedrag ontvang je natuurlijk direct ter plaatse of via overschrijving.

Wij kopen uw goud aan

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie

Transparante en eerlijke prijzen voor uw goud

Volgens onze klanten behoren we tot de beste goudinkopers. Dankzij onze veilige aankoop van goud per verzendpakket,   behoren bedrijven en particulieren uit heel België tot onze klanten.

Of u nu sieraden, munten, schrootgoud, tandgoud, gouden sieraden of andere soorten goud wilt verkopen, wij bieden u een klantgerichte service en eerlijke dagprijzen. Onze gekwalificeerde medewerkers analyseren uw kostbaarheden en bepalen hoeveel uw goud waard is.

U krijgt dan een aanbieding op basis van de huidige marktprijs.

Onze expertise is voor u geheel gratis en vrijblijvend.

Wilt u liever een van onze winkels bezoeken?

Contacteer ons dan voor uw persoonlijke afspraak.

Het aankoopproces in 3 stappen

1) Analyse van uw edelmetalen

We bepalen de goudwaarde met nauwkeurige en moderne analyseapparatuur.

2) Persoonlijk advies

We beantwoorden graag al uw vragen tijdens deze stap om de aankoop zo transparant mogelijk te maken.

3) Actuele dagprijzen

U krijgt een aanbieding voor uw edelmetalen op basis van de huidige marktprijs.

Onze goudaankoopservice

Wij kopen goud en andere edelmetalen in alle mogelijke variaties: halskettingen, armbanden, ringen, oorbellen, armbanden, medaillons, sieraden, munten, hangers, oud goud, goudstaven, etc.

Verander je oude sieraden in geld en profiteer van de huidige hoge goudprijs.

U zult versteld staan ​​van de prijzen die wij u betalen voor uw kettingen en armbanden, oorbellen en ongebruikte gebroken gouden sieraden.

Uiteraard kopen we ook andere edelmetalen in in de vorm van zilverbaren, zilveren sieraden, zilveren munten, platina en palladium tot edelstenen en diamanten.

Heeft u een gouden of sieraden item dat hier niet tussen staat en waarvan u denkt dat het ons interesseert, dan staan ​​onze experts van maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur voor u klaar.

Wilt u uw goud gemakkelijk verkopen zonder verplaatsing naar onze winkel?


U bestelt eenvoudig en gemakkelijk ons verzendpakket. De procedure of het proces is eenvoudig en snel uitgelegd.

Vul gewoon het formulier op onze website in en vraag gratis en vrijblijvend een verzendpakket aan. Deze ontvang je binnen twee werkdagen na aanvraag.

Wanneer het pakket bij ons is aangekomen, analyseren wij uw kostbaarheden en doen wij u een vrijblijvend aanbod dat u kunt accepteren of weigeren.

Als u het accepteert, dan maken wij u het bedrag naar u over. Bent u het niet eens met het aanbod, dan is automatisch onze 100% gold-back garantie van toepassing, waarmee wij uw kostbaarheden kosteloos en direct retourneren.