Aankoop van oud goud in alle vormen

Post Uw Goud - u bent bij ons aan het juiste adres.

Wilt u oud goud of goud verkopen? Dan bent u bij Post Uw Goud aan het juiste adres. Eerlijkheid, klantenservice en transparantie zijn onze waarden. Aankoop van oud goud België – Wij zijn ervaren goud- en edelmetaalhandelaren die niet alleen actief zijn in de aankoop van oud goud, maar ook in de aankoop van allerlei soorten edelmetalen.

Als gevolg hiervan zijn onze commerciële klanten juweliers, goudopkopers, institutionele instellingen, pandjeshuizen en tandartsen. Wij bieden de ideale voorwaarden zodat u uw goud kunt verkopen tegen up-to-date en op de beurs georiënteerde prijzen. Er is dus een soort prijslijst die voor u openlijk zichtbaar is en waarmee u zelfstandig de prijzen kunt berekenen in de vorm van onze live goudcalculator.

Kortom, zowel particuliere klanten als zakelijke klanten als bedrijven hebben het perfecte aanspreekpunt om hun kostbaar oud goud en goud te verkopen.

Het resultaat is niet alleen competent advies over oud goud. Met behulp van moderne analysemethoden evalueren onze partners nauwkeurig de afzonderlijke edelmetaalcomponenten van uw oude goudstukken. Bijvoorbeeld met röntgenfluorescentieanalyse. Later ontvangt u de analyseresultaten en hoge inkoopprijzen.

Als u op zoek bent naar een gerenommeerde specialist in de verkoop van schrootgoud, bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat we edelmetalen inkopen, zowel in kleine als grote hoeveelheden.

Onze edelmetaalcalculator


De goudcalculator is exact gebaseerd op de edelmetaalprijzen op de beurs. U kunt dus eenvoudig en gemakkelijk de huidige prijs voor uw goud, platina, palladium en zilver online berekenen.

Hiermee willen we niet alleen transparantie creëren, maar u ook een zeker gevoel geven bij de verkoop.

Klanten verzamelen oud goud, kopen als investering of uit erfenis. Als gevolg hiervan zijn er in elk huishouden waardevolle sieraden die echt geld waard zijn. Vaak worden oude sieraden, gouden sieraden, maar ook zilveren, zilveren munten, zilveren bestek en zilveren sieraden vergeten. Evenzo is het niet meer gedragen of moet het worden gerepareerd. Dus speel op veilig. Wij analyseren uw oude goudstukken nauwkeurig en adviseren u deskundig.

We kunnen ook mogelijke vervalsingen filteren. Er zijn talloze details waarmee u rekening moet houden bij het verkopen van oud goud. De evaluatiecriteria verschillen afhankelijk van het type oud goud dat u heeft. Met onze goudcalculator kunt u dus snel en eenvoudig de waarde van uw oud goud bepalen.

Onze gouden calculator werkt eenvoudig

Analyse van uw goud

Voor goud voer je de legering en het aantal gram in.

Prijsstelling

Dienovereenkomstig ontvangt u de goudprijs in grammen en euro’s (€).

Maak een afspraak

Nu kunt u met ons afspreken, aangezien u een exacte richtlijn heeft ontvangen.

Experts in het aankopen van oud goud

Het is bekend dat metalen zoals goud, zilver, palladium of platina inherent beperkt zijn. Daarom is goud zo waardevol. Op deze manier worden de zeldzame edelmetalen gerecycled en weer in omloop gebracht. Of het nu voor de sieradenindustrie is, voor investeerders of particuliere verzamelaars. Naast het kopen van goud zijn wij ook experts op de volgende gebieden:

  • Aankoop van sieraden
  • Recycling van edele metalen
  • Diamanten kopen
  • Aankoop van tandheelkundig goud
  • Zilveraankoop
  • Aankoop van munten
  • Aankoop van goudstaven
  • Platina-aankoop
  • Palladiumaankoop en nog veel meer.

In eerste instantie begint het proces met de aankoop van oud goud: per gram of per kilo, in de vorm van sieraden of als schroot. We maken echter onderscheid tussen aankopen van particuliere en commerciële klanten.

Verkoop goud – wij kopen alles!

Naar aanleiding van de wensen van onze klanten hebben wij onze dienstverlening jaren geleden uitgebreid met de volgende mogelijkheden: kantoorbezoeken op afspraak en briefgoud. Zowel zakelijke klanten zoals juweliers, tandartspraktijken of tandtechnische laboratoria als particuliere klanten maken gebruik van onze handige, vrijblijvende service.

Of het nu gaat om particuliere klanten of zakelijke klanten, onze goudadviseurs hebben jarenlange ervaring in professionele goudwaardering en advies en zijn dienovereenkomstig getraind. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen in onze winkels.

Verkoop van goud tegen de marktprijs

Wij kopen gouden sieraden zoals ringen, kettingen, kettingen, armbanden, oorbellen, diamanten sieraden, sieraden horloges. Of het nu gaat om 333, 585, 750 of 999 goud, het maakt niet uit. Bovendien kunnen de gouden sieraden worden bekrast, ouderwets, onvolledig of defect. Daarom kopen we ook gebroken goud en betalen we eerlijke prijzen op basis van de huidige wisselkoers.

Duidelijke voordelen bij het kopen van oud goud

Bij de verkoop van uw kostbare goud is het belangrijk dat u zich wendt tot ervaren en professionele edelmetaalexperts. Om deze reden wordt van de klant verwacht dat hij eerlijke prijzen ontvangt.

Hiervoor zijn nauwkeurige analysemethoden nodig. Bijvoorbeeld om de fijnheid van goud en edelmetalen nauwkeurig te bepalen. Met behulp van professionele methoden analyseren we uw gelegeerde sieraden of uw oud goud tot in detail.

Als gevolg hiervan is de nauwkeurige bepaling van de fijnheid van goud en andere edelmetalen zoals platina cruciaal voor een transparante prijsbepaling.

Hierdoor rekenen wij hoge prijzen door aan onze klanten ten opzichte van de markt. We kijken uit naar elke beoordeling van onze klanten.