Wij kopen uw goudstaven aan

Uw prijs wordt berekend aan de actuele dagprijs

Verkoop uw goudstaven bij Post Uw Goud


Naast oud goud, gouden sieraden, munten, platina, palladium, juwelen met gezette diamanten of een zeldzaam horloge, zijn goudstaven populaire investeringsobjecten, zowel voor particuliere als commerciële investeerders. In het lopende jaar komen er meer regelmatige bijdragen dan ooit van vakbladen, televisiestations en financiële experts.

Goud, schrootgoud, zilver en juwelen worden aanbevolen als centrale component in gediversifieerde beleggingsportefeuilles. In tijden van crisis blijkt het een waardevol bezit en bescherming tegen inflatie te zijn. Vergeleken met beleggingsmunten is de basiskennis van specialisten in principe voldoende en maken goudstaven een steeds interessante belegging. Dit is een van de redenen voor de groeiende belangstelling voor kopen en verkopen

Wij kopen goudbaren met de LMBA-standaard, aangezien deze in omloop zijn in de goudhandel en zekerheid garanderen. Bij de verkoop van uw goudbaren krijgt u speciale voorwaarden, op voorwaarde dat uw staven of ander edelmetaal in goede staat verkeren, neem dan contact met ons op. Raadpleeg in verband met de aparte voorschriften altijd een deskundige. We raden aan om goudstaven te kopen van bekende fabrikanten die op de LMBA-lijst staan. Het LMBA-certificaat is de garantie voor de kwaliteit en fijnheid van uw beleggingsproducten en staat garant voor een vlotte goudaankoop en de aankoop van andere gouden varianten zoals oud goud, gouden sieraden, gouden munten en munten gemaakt van andere edelmetalen. Bovendien kan het probleemloos worden doorverkocht aan banken zoals regionale spaarbanken of edelmetaalhandelaren.

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie

Verhouding tussen goudstaven gewicht en goudprijs


Over het algemeen moet er een onderscheid worden gemaakt tussen kleine en grote goudstaven. De classificatie van goud vindt plaats op basis van gewicht. Tot 100 gram spreekt men van klein en vanaf 250 gram spreekt men van grote fijne goudstaven.

Bent u van plan grotere bedragen te investeren, dan geldt in het algemeen het volgende: goudstaven kopen is goedkoper in verhouding tot hetzelfde aantal gouden munten. De verklaring is logisch. Als u bijvoorbeeld een product in bulk bij een groothandel koopt, zijn de kosten lager in verhouding tot het gewicht. De prijs per gram goudbaar daalt naarmate het gewicht toeneemt. De 1g goudstaaf is daarom het duurst. Het is meestal geplastificeerd en kost twee keer zoveel als het gehalte aan fijn goud eigenlijk waard is.

Hoe verkoop je je goudstaven?

1) Analyse van uw goudstaven

Met de modernste analyseapparatuur bepalen wij de waarde van uw goudstaven.

2) Persoonlijk advies

Een van onze inkoopexperts zal u dan adviseren en de resultaten van de analyse toelichten.

3) Actuele dagprijzen

Nadat u transparant advies heeft ontvangen, ontvangt u van ons een actueel aanbod voor uw goudstaven.

Goudstaven kopen met LMBA-standaard

De belangrijkste marktplaats – ver weg van de beurs – voor goud, schrootgoud, zilver, platina, palladium, gouden munten en andere munten bevindt zich in Londen, de London Bullion Market.

De respectievelijke prijzen worden hier ingesteld. De LMBA (London Bullion Market Association) coördineert centraal de handel in deze edelmetalen.

De Good Delivery-certificering is het keurmerk van de LMBA en staat voor een hoog kwaliteitsniveau.

 

Gewicht en hoge fijnheid van de goudstaven.

Het stempelen van de fijnheid, het merk van de fabrikant en het baar / serienummer op de staaf is verplicht en essentieel voor het kopen van goud.

Tips voor het verkopen van goudstaven

Goud verkopen is voor de meeste mensen een wereld waar ze niet in thuis zijn. Daarom geven we u een paar waardevolle tips.

De authenticiteit van de gekochte goudstaven is cruciaal voor de aan- of verkoop. Raadpleeg bij voorkeur een ervaren, betrouwbare gespecialiseerde handelaar voordat u een investering doet. Anonieme online veilinghuizen moeten met de nodige voorzichtigheid worden behandeld bij het kopen van goudstaven. Helaas zijn er de laatste jaren steeds meer vervalsingen op de markt, met opzettelijk misleidende verklaringen. Gelukkig kwamen er talloze pogingen tot vervalsing aan het licht. Dus als u het niet zeker weet, neem dan contact op met onze gecertificeerde medewerkers. zo bent u zeker. 

Als een belangrijk inkooplanden van goud, schrootgoud, juwelen en diamanten loopt België natuurlijk gevaar. U zult ook merken dat de betalingsmogelijkheden beperkt zijn bij het doen van een aankoop. De klassieke aankoop op rekening is niet gebruikelijk. Vooruit betalen is meer de regel. Neem de nodige tijd voordat u uw kapitaal ter hand neemt.

Maak gebruik van ons verzendpakket. Bij goudstaven mag u ervan uitgaan dat u bijna altijd die waarde haalt. Ons verzendpakket is voor gefrankeerd en verzekerd. U kan das met een gerust hart uw goud verzenden.

Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op via 0471 057 218 via aankoop@postuwgoud.be. U kunt ook gemakkelijk ons ​​contactformulier invullen en ons gedetailleerde informatie sturen of ons bezoeken in onze winkels te Brugge of Gent.

Verkoop van kleine fijne goudstaven – tot 100 gram

Kleine fijne goudstaven worden meestal onder hoge druk geproduceerd tijdens het reliëfdrukproces. Het embossing-proces wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor munten. De fijnheid van het goud, bijvoorbeeld 999,9 het gewicht en de bedrijfsnaam worden meestal in het goud gestempeld. In tegenstelling tot goudstaven vanaf 250 gram worden “lichtgewicht” staven eerst geponst en daarna wordt het goud in reliëfdruk aangebracht. Goudstaven van 1g tot 100g worden meestal uitgegeven of verpakt met een blisterkaart. Op het eerste gezicht lijkt het op de verpakking van geheugen- of SD-kaarten uit de elektronicawinkel. Dit dient onder meer voor het behoud van waarde.

Transparant, robuust, water- en luchtdoorlatend gelast, de blisterkaart zorgt voor de nodige veiligheid en de representatieve uitstraling van de zilver- en goudstaven. Om namaak te voorkomen zijn ze naast het certificaat voorzien van een serienummer.

Klassieke goudstaven zijn: goudstaven van 1 gram, ook wel gift goudstaven genoemd, goudstaven van 1 oz en goudstaven, goudstaven van 2 gram, goudstaven van 2,5 gram, goudstaven van 5 gram, goudstaven van 10 gram, goudstaven van 20 gram, goudstaven van 50 gram, goudstaven van 50 gram , 100 g goudstaven.

Aankoop van grote fijne goudstaven – vanaf 250 gram

Grote fijne goudstaven worden meestal gegoten en gestempeld of bijgesneden met informatie over de fijnheid van het goud, bijvoorbeeld 999,9 gewicht, fabrieksmerk en staafnummer (serienummer) en garanderen daarom een ​​ongecompliceerde aankoop. Door het zogenaamde gietproces zijn grote en kleine goudbaren visueel verschillend.

Klassieke goudbaren zijn verkrijgbaar in goudbaren van 250 gram, 500 gram en 1000 gram. Voor de verkoop en handel van goudbaren is PostUwGoud uw ervaren goudhandelaar.

Wij kopen goudstaven die in banken verhandeld kunnen worden. Wij adviseren u discreet en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. De inkoopprijzen zijn gebaseerd op de huidige beurskoersen, de staat van de goudstaven en verzekeren u van transparante en hoge prijzen. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of bezoek ons ​​in onze winkels te Gent of Brugge na afspraak. Voor onze klanten bieden wij het gratis en verzekerde verzendpakket aan.

We kijken ernaar uit u te leren kennen en garanderen u een ongecompliceerde goudaankoop en een eerlijke aankoop van andere producten.

Goudstaven verkopen aan PostUwGoud – uw voordelen


Wij hebben jarenlange expertise in het kopen en verhandelen van goudstaven, schrootgoud en sieraden. Wij zijn experts als het gaat om het kopen van goud of andere schatten. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en de beoordeling vindt plaats met behulp van moderne en nauwkeurige analysemethoden.

Wij adviseren u transparant en vrijblijvend. De voordelen van PostUwGoud zijn:

  • Discretie en transparantie
  • Aantrekkelijke inkoopprijzen
  • Soepel verwerken
  • Jarenlange marktexpertise