PostUwGoud uw handelaar in palladium

Palladium het zilverwitte platinametaal

Interessante feiten over palladium

Palladium behoort tot de groep van platinametalen. Het zilverwitte, glanzende metaal is op het eerste gezicht nauwelijks van platina te onderscheiden. Palladium is het minst nobele element uit de serie en is veel harder dan platina. Het metaal wordt voornamelijk gewonnen uit nikkel en koperertsen.

Rusland is de grootste aanbieder met een aandeel van rond de 40 procent; daarnaast zijn er deposito’s in Canada en Zuid-Afrika. Het platinametaal dankt zijn naam aan de ontdekker William Hyde Wollaston, die het in 1804 noemde naar de planetoïde Pallas. Het is vooral de moeite waard om te weten dat edelmetalen zoals platina en palladium meestal voorkomen in combinatie met andere metalen zoals rhodium of iridium.

PostUwGoud is een serieuze palladiumaankoper. Wij bepalen uiteraard de waarde van de respectievelijke edelmetalen afzonderlijk zodat de klant de echte waarde ontvangt. Onze slogan is niet voor niets: edelmetaalhandel tegen eerlijke prijzen.

Palladium in de industrie

Palladium wordt steeds meer gebruikt in de industrie, het dient vaak als katalysator en wordt vaak gebruikt in onder meer de medische technologie.

Het zilverwitte edelmetaal komt ook voor in de volgende industrietakken.

 • Katalysatoren voor auto’s
 • Kunstgebit
 • Palladium plaat
 • Medische technologie
 • Nanotechnologie
 • Alternatieve milieutechnologieën

Verkoop je Palladium in 3 stappen

1)  Analyse van de zuiverheid

Bepaling van de zuiverheidsgraad van het palladium met behulp van nauwkeurige meettechniek en onze experts.

2) Persoonlijk advies

Regel een persoonlijk gesprek met onze experts en bespreek uw zorgen en wensen

3) Aanbod aan de dagprijs

Altijd gebaseerd op de huidige koers van palladium op de beurs.

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie

Palladium verkopen aan PostUwGoud

De verwerking van palladium bij de productie van sieraden vereist zeer hoge temperaturen. In ruwe staat is het metaal glanzend zilverwit. Gebruikt als legering, lijkt het lichtgrijs, wat niet bij ieders smaak past.

De laatste tijd is de vraag naar dit edelmetaal over de hele wereld, enorm gestegen in termen van aankopen, ondanks de matige verwerkingseigenschappen. En het zal steeds grotere marges opleveren bij verkoop of verkoop. U kunt enorme winsten maken door palladium te verkopen. Wij worden beschouwd als een van de experts in het kopen van palladium en we gaan ervan uit dat sieradenliefhebbers het moeilijk zullen vinden om de eigenschappen van palladium te weerstaan ​​en daarom palladium sieraden zullen blijven maken.

Palladium-sieraden zijn erg populair in de VS en Azië en nodigen u uit om te kopen, verkopen of verkopen (€ per gram). Bijzonder mooi zijn sieraden van palladium met een tweekleurige uitstraling. De krasbestendigheid van het materiaal moet worden benadrukt in vergelijking met andere edelmetalen.

Gebruik van palladium in de detailhandel:

 • Juwelen
 • Polshorloges (krasbestendig)
 • Witgoud (palladium “verkleurd” goud)
 • Investeringsmunten, b.v. B. Palladium
 • Esdoornblad
 • Palladium staven
 • Palladium-medailles
 • Munten

PALLADIUM AANKOOP – AANKOOPOPTIES

U kunt uw palladiumschroot naar ons opsturen, verpakt in ons gratis en verzekerd verzendpakket inclusief begeleidende brief.  Zodat u veilig, eerlijk en transparant aan ons kunt verkopen.
Als het snel moet gaan, bent u van harte welkom om een afspraak te maken in een van onze winkels. U krijgt van ons de juiste informatie en, na analyse en waardebepaling, kan u het onmiddellijk aan ons verkopen.

WIJ KOPEN ALLE VORMEN VAN PALLADIUM!

Wij kopen palladiumstaven, zilveren munten, zilverstaven, gouden munten en nog veel meer en zijn niet alleen actief als palladiumaankoper, maar ook als goudaankoper, oud goudaankoper, zilveraankoper, tandheelkundig goudaankoop, enz.

Voor meer gedetailleerde informatie, gegevens, hulp of vragen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefonisch op 0471 057 218.

Informatief, snel en betrouwbaar advies.

Aankoop van palladium en recycling van palladium


Palladiumschroot, evenals palladiumjuwelen, palladiummunten of palladiumstaven, worden door ons professioneel geanalyseerd in een edelmetaal-testlaboratorium en ingekocht tegen de waarde van het edelmetaal dat het bevat.

Wij kopen palladiumschroot, zoals palladiumjuwelen, palladiumstaven, palladiummunten en medailles, evenals industrieel palladiumafval zoals palladiumcontacten, contactklinknagels, palladiumplaten, palladiumstaven, palladiumbuizen, munten, palladium schaafsel etc. We kopen ook legeringen zoals zilver-palladium contacten of witgoud legeringen op basis van goud, zilver en palladium. U kunt aan ons verkopen in kleine hoeveelheden ter plaatse.

Of het nu gaat om enkele grammen van particulieren of om enkele kilo’s van industriële leveranciers, elk binnenkomend materiaal wordt nauwkeurig geanalyseerd op zijn edelmetaalgehalte in ons edelmetaal-testlaboratorium om de verkoopprijs precies te rechtvaardigen. Dankzij de nauwkeurige analyse zijn we in staat om onze klanten serieuze en eerlijke dagelijkse aankoopprijzen te bieden en het edelmetaal te kopen, eerlijk voor beide partijen. Onze prijzen zijn altijd beursgericht, dus er is een soort prijslijst, die ook door jou als verkoper kan worden gezien.

Gebruik gewoon onze levende edelmetaalcalculator! Bevat uw schroot niet alleen palladium maar ook andere recupereerbare edelmetalen zoals goud, zilver of platina, dan vergoeden wij die uiteraard ook. 

U kunt dus veilig en transparant aan ons verkopen.  De uitstekende recensies van de pers en onze tevreden klanten (2020) voor onze service spreken voor ons. Of het nu gaat om 999, 950, 750 goud, goudstaven, gouden munten, zilveren sieraden, munten, baren, palladiumstaven, tafelzilver, goud, zilverstaven, zilveren munten of een ander edelmetaal, wij bieden u altijd een prijs voor uw edelmetaal dat overeenkomt met de huidige wisselkoers.

Verkopen of kopen aan de PostUwGoud is veilig, eerlijk en transparant. Mocht u uw edelmetaal of uw edelmetalen willen verkopen, dan kan dat bij ons via diverse inkoopkanalen.