Edelmetaalhandelaar

Post Uw Goud koopt al uw edelmetalen aan. Goud, Platina, Palladium, Rhodium, Zilver,.... en dit in vele vormen. Goudstaven, munten, beschadigde juwelen, ringen, horloges, diamanten, ...

Edelmetaalhandelaar Post Uw Goud

Transparant, discreet en betrouwbaar. Wij begrijpen wat waarde is, zowel naar geldwaarde als emotionele waarde.

Post Uw Goud heeft 2 winkels, een in Gent en een in Brugge. Wij maken na afspraak tijd voor u bij ons in de winkel. Op afspraak, dus geen andere personen die rondom u hangen. Elke afspraak is persoonlijk en op maat van de klant. Wij gaan voor 100% klantentevredenheid.

Door onze jarenlange ervaring in het kopen van goud en het recyclen van edelmetalen, hebben we ons ontwikkeld tot een gevestigde leverancier. Juweliers, tandartsen, tandtechnische laboratoria, goudsmeden en particuliere klanten behoren tot onze tevreden bestaande klanten.

Als gevestigde edelmetaalhandelaar beschikken we over de nodige expertise om professioneel met goud en andere edelmetalen om te gaan. Bovendien hebben we ons dienstenaanbod in de loop van de tijd gestaag uitgebreid – vooral in de loop van de digitalisering. Daardoor transparantie,

Discretie en ernst zijn de hoekstenen van onze dagelijkse werkzaamheden. Omdat we ons werk serieus nemen. Daartoe stemmen we onze service af op de behoeften van onze klanten. Daarom zijn professionaliteit en transparantie bij goudanalyse belangrijk voor onze klanten. Met moderne en nauwkeurige analysemethoden garanderen wij dit in de praktijk. Hierdoor zijn hoge en eerlijke uitbetalingen mogelijk in vergelijking met de markt.

We hebben de afgelopen jaren onze zeer positieve reputatie als serieuze edelmetaalhandelaar verdiend. Kortom, de bovengemiddelde positieve klantbeoordelingen (meer dan 95%) spreken voor zich.

Huidige edelmetaalprijzen


Precious Metals Spot Prices by Goldbroker.com
Gold Price

Live Gold Price by Goldbroker.com
Silver Price

Live Silver Price by Goldbroker.com
Palladium Price

Live Palladium Price by Goldbroker.com
Platinum Price

Live Platinum Price by Goldbroker.com

Goudcalculator

Handel in edelmetaal – uw directe voordelen:

Vaak verkopen particulieren hun geërfd goud of schrootgoud aan zogenaamde tussenpersonen of de goudwinkel om de hoek. Maar we zijn gespecialiseerd in het recyclen van edelmetalen. Dit levert directe voordelen op voor de klant. Met behulp van röntgenfluorescentie-analyse zorgen wij voor meer transparantie en zorgvuldige omgang met uw gouden sieraden.

We bepalen nauwkeurig de samenstelling van de edelmetalen. Het zuiverheidsgehalte wordt gemeten. het aandeel fijngoud, zilver, platina, palladium enz. We stellen de analyseresultaten dan ook graag ter beschikking van onze klanten. Last but not least zijn onze uitbetalingsbedragen hoog en zeer redelijk in vergelijking met de markt.

 

Hoge inkoopprijzen – kom langs of maak gebruik van onze verzendpakket

Met onze online goudcalculator geven we u de mogelijkheid om transparant de huidige prijzen voor uw schrootgoud te bepalen. De goudprijs wordt elke 5 minuten bijgewerkt en is strikt gebaseerd op de wisselkoersen voor fijn goud en edelmetalen.

Uw voordelen:

  • Meer zekerheid en vertrouwen.
  • U profiteert direct van het falen van tussenpersonen.
  • Na analyse van uw oud goud wordt het uitbetalingsbedrag bepaald en vrijblijvend per e-mail aan u meegedeeld.
  • Besluit dan om uw edelmetalen te verkopen of laat uw gouden sieraden gratis retourneren.

Als u ons in de winkel bezoekt, vindt de analyse en de betaling onmiddellijk plaats – snel en eenvoudig. Onze goudaankoopservice per post is uniek.

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie