Aankoop van luxe horloges

Wij kopen luxe, merk en waardevolle horloges aan

Horloges verkopen aan PostUwGoud


Horloges zijn vaak mooie blikvangers en bijpassende accessoires voor een pak, T-shirt of avondjurk – of het nu dames of heren zijn. In de regel heb je meerdere horlogemodellen van verschillende merken in de vorm van polshorloges of zakhorloges die voor verschillende gelegenheden worden gebruikt.

Vooral luxe horloges zijn tot op zekere hoogte statussymbolen in het zakenleven, en deze polshorloges trekken op magische wijze horlogeverzamelaars in dit land aan die vooral op zoek zijn naar een begeerd horloge van bekende fabrikanten als Rolex, Omega, Breitling, IWC, Hublot Patek. Philippe, Jeager LeCoultre, Heuer of Glashütte zijn. Een dure hobby die men graag met passie nastreeft. Merkhorloges zijn dus niet alleen mooie sieraden, maar ook een veilige investering.

De specialiteit hier ligt in de stabiele waarde. Horloges en fabrieken van edele merken zijn tegenwoordig een speculatieve investering in de toekomst. Omdat je moet differentiëren: hoeveel items zijn er van het horloge gemaakt? Is het nog in productie? Hoe lang was de wachttijd voordat het horloge door de fabriek werd geproduceerd?

U overweegt momenteel uw merkhorloge te verkopen, zodat u een aanstaande aankoop kunt doen. Heeft u een luxe horloge geërfd of een historisch, antiek zakhorloge waarvan u de waarde niet kunt kwantificeren? Profiteer van de expertise van onze gespecialiseerde adviseurs, laat u deskundig en kosteloos adviseren om een ​​vrijblijvende offerte te ontvangen.

Discrete aankoop van merkhorloges en gouden zakhorloges

 

Gebruik onze jarenlange ervaring en passie in het adviseren, kopen en verkopen van luxe horloges en merkhorloges om een ​​eerlijk en soepel transactieproces te garanderen. De gekwalificeerde evaluatie van ‘investeringshorloges’ van toonaangevende fabrikanten en merken zoals Rolex, Hublot Omega, Breitling, IWC, Patek Philippe, Jeager LeCoultre, Heuer of Glashütte vereist diepgaande kennis en de nodige discretie – zowel bij het kopen als bij het verkopen van dure horloges. Onze geschoolde medewerkers adviseren u graag tot in detail en beoordelen uw horloge marktconform.

 

Verkoop luxe horloges en gouden zakhorloges 

 

Natuurlijk kunt u ons ook uw Rolex-horloge of andere horloges in het hele land per post opsturen.  Neem contact met ons op of bezoek ons ​​na afspraak in een van onze winkels. Gebruik ons gratis en verzekerde verzendpakket voor uw luxe horloge.

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. De taxatie van uw kostbaarheden vindt just-in-time plaats, dus in de kortst mogelijke tijd door onze gekwalificeerde medewerkers. U ontvangt per e-mail een vrijblijvende offerte. Voor een voorlopige beoordeling staan ​​wij te allen tijde telefonisch of per e-mail tot uw beschikking.

Merkhorloges met traditie – verzeker u van hoge prijzen bij het verkopen

Elk luxe horloge is uniek en heeft vaak een symbolische waarde voor de eigenaar gedurende een lange periode.

Bepaalde horloges zijn veel meer waard dan de verzamelwaarde en zijn zeer waardestabiel en bijzonder gemakkelijk verhandelbaar in ons internationale netwerk.

De prijs die u voor uw horloge of horloges van ons als juwelier krijgt als u horloges verkoopt, is afhankelijk van tal van factoren.

Laat de taxatie uitvoeren door beproefde experts.

Wij kopen horloges met een marktwaarde van € 1.000 of meer.

De meest gerenommeerde horlogefabrikanten zijn onder meer merken als:

 • Rolex – inclusief Submariner, GMT Master, Daytona, Yacht Master
 • Breitling – inclusief Avenger, Bentley GMT, Galactic-modellen, Navitimer
 • Cartier – inclusief tankmodellen, Santos-modellen, 21 Chronoscaph
 • Omega – inclusief Seamaster, Speedmaster-modellen, Constellation
 • Hublot – inclusief Aero Bang, Big Bang-modellen, Klassiek, Elegant
 • Glashütte Original – inclusief PanoMaticChrono, Senator, Sport Evolution-modellen
 • Patek Philippe – inclusief Grand Complications-modellen, Nautilus, Aquanaut
 • Jaeger Lecoultre – inclusief Grande Reverso, Master Compressor-modellen, AMVOX
 • Audemars Piquet – inclusief Edward Piquet, Jules Audemars, Royal Oak, Millenary
 • IWC – inclusief Aquatimer, Pilot’s Watch, Engineer, Portugese modellen
  A.Lange & Sons – inclusief 1815, Cabaret, Saxonia, Große Lange 1

De aanschafprijs voor luxe horloges

De prijs die u krijgt voor uw merkhorloge, zoals een Rolex of een antiek zakhorloge, hangt grotendeels af van het jaar van aankoop en de staat van uw horloge of horloges.

Een echtheidscertificaat van de fabrikant heeft ook invloed op de waarde van het horloge en helpt bij het bepalen van de waarde ervan. Bij gebruikte of historische horloges zonder echtheidscertificaat dient u bij aankoop beslist een expert te raadplegen en contact met ons op te nemen. Facturen en bewijs van reparatie zijn een directe waardefactor voor de aankoop.

 

Idealiter moeten reparaties door de fabrikant worden uitgevoerd met originele reserveonderdelen. Een horloge-revisie, onderhoud van mechanische luxe horloges, zou elke vijf tot zeven jaar moeten plaatsvinden.

Handel in uw eigen belang altijd vooruitziend en gun uzelf voldoende tijd bij het kopen of verkopen van uw luxe horloges. Wij hebben jarenlange ervaring in het kopen en verhandelen van horloges en heeft een internationaal netwerk van partners.

Dit verzekert onze klanten van hoge en eerlijke inkoopprijzen voor het luxe horloge.

Zekerheid bij de verkoop van horloges

 • Volledige transparantie
 • Snelle en flexibele verwerking
 • Gekwalificeerde beoordeling
 • Eerlijke prijzen
 • Gratis en verzekerde verzending
 • 100% goud terug garantie
 • Meer dan 10 jaar ervaring in het kopen van horloges
 • Snel contact

Op het nummer 0471 057 218 staan ​​we te allen tijde telefonisch of persoonlijk voor u klaar. Als alternatief kunt u ons bereiken via aankoop@postuwgoud.be of ons vrijblijvende contactformulier invullen.

Neem gewoon contact met ons op. Naast horloges, gouden horloges en zakhorloges van toonaangevende horlogefabrikanten zoals Rolex, Omega, Breitling, Jaeger en Heuer, kopen, recyclen en verhandelen we ook andere edelmetalen. Dit omvat onder meer:

 • Aankoop van gouden sieraden
 • Aankoop van tandheelkundig goud
 • Aankoop van oud goud
 • Aankoop van goudstaven
 • Diamanten kopen
 • Zilveraankoop

Alvorens hun goud te verkopen, kunnen onze klanten onze goudcalculator gebruiken en zelf de goud- of zilverprijs bepalen en uitzoeken voor welke prijs we producten bij u kopen. Het is gemakkelijk te gebruiken en gratis. De live calculator actualiseert zichzelf op basis van de beurskoersen van goud, zilver, platina en palladium.