Post Uw Goud aankoper van edelmetalen

Aankoop goud, palladium, platina, rhodium, diamanten, .... online via ons verzendpakket. Gebruik onze gratis verzendtas. Alleen voor zilver moet je een afspraak in een van onze 2 winkels maken.

Post Uw Goud – verkoop veilig uw goud, snel online aangevraagd.

 

Wij zijn een gecertificeerde aankoper van edelmetaal en goud waaraan u uw goud eerlijk online kunt verkopen.

Als gevestigde specialisten in het kopen van goud en het verhandelen van edelmetalen, kunnen wij uw oud goud analyseren en evalueren met behulp van de modernste methoden en u hoge prijzen bieden.

Er hoeven geen andere goudhandelaren tussenbeide te komen. We maakten een einde aan de gecompliceerde verkoop van goud.

Verkoop goud online tegen eerlijke, transparante prijzen met onze verzekerd verzendingspakket.

Wij kopen goud in de vorm van: goudstaven, munten / gouden munten, gouden sieraden, schrootgoud, gebroken goud, tandgoud en vele andere varianten, hetzij per gram of per kilo.

Als u uw edelmetalen wilt verkopen, maken onze experts altijd een eerlijke en transparante beoordeling van uw kostbaarheden

Zo eenvoudig is het om uw goud online te verkopen

Gratis verzendpakket

Vraag uw gratis verzendpakket aan

Gratis verzendpakket

Vanaf een geschatte waarde van 500 euro kan je een GRATIS verzendpakket aanvragen. Bestel gratis het verzekerde en gefrankeerde verzendpakket door het formulier in te vullen. Alle benodigde documenten worden u dan direct en kosteloos toegezonden.
Aanvragen

Post uw goud

Zend uw goud, edelmetaal, munten, staven, horloges, oud goud, diamanten, juwelen, ... naar ons

Post uw goud

STUUR uw GOUD. Stop na ontvangst van het verzendpakket de ingevulde begeleidende brief en de kostbaarheden erin. Geef het dan af bij het postkantoor. Voor u zijn er GEEN KOSTEN. Uw gouden zending is uiteraard verzekerd.
Aanvragen

Offerte ontvangen

U krijgt, de dag dat wij het pakket ontvangen, uw persoonlijk offerte

Offerte ontvangen

Zodra we het verzendpakket hebben ontvangen, worden uw kostbaarheden zorgvuldig geanalyseerd door onze experts in het laboratorium. Wij sturen u dan binnen de 24 uur een vrijblijvende offerte per e-mail.
aanvragen

Betaling Ontvangen

Aanvaard u onze offerte dan voeren wij dezelfde dag nog de overschrijving uit naar u.

Betaling ontvangen

U beslist u of u het aanbod wilt accepteren. Bij een positieve beslissing wordt het geld binnen 24 uur uitbetaald. Als u het aanbod afwijst, wordt onze 100% gold-back-garantie automatisch van kracht. Wij sturen uw kostbaarheden direct en kosteloos naar u terug. GEEN RISICO'S.
Aanvragen

Zo eenvoudig is het om bij ons online goud te verkopen


Het grote voordeel dat onze klanten hebben bij het online verkopen van goud is dat ze zichzelf de vervelende reis naar de winkel besparen en gemakkelijk hun goud vanuit thuis kunnen verkopen.

Zodra wij uw verzendpakket met uw edelmetaal / edelmetalen, of het nu goud, platina of palladium is, in de vorm van munten, baren, tandgoud, munten,  goudstaven enz., in gram of kilogram hebben ontvangen, dan beginnen we onmiddellijk met het analyseren.

Gouden sieraden verkopen. Met behulp van röntgenfluorescentieanalyse of röntgenfluorescentiespectroscopie wordt de kwalitatieve en kwantitatieve bepaling van de samenstelling van uw gouden sieraad uitgevoerd. Het werkelijke aandeel fijn goud in grammen is bepalend voor de prijsbepaling. We gebruiken deze methode ook om ervoor te zorgen dat uw oud goud niet beschadigd raakt.

Uw goud, edelmetalen, juwelen en waardevolle objecten worden bewaard in een zeer veilige kluis en ze zijn verzekerd gedurende het hele proces tot aan het verkooppunt. Het goud aan ons verkopen als goudaankoop is daarom veilig, risicoloos en gemakkelijk.

Bereken de prijs transparant met onze goudcalculator

Voor een prijsoriëntatie kunt u onze goudcalculator bekijken, die u de exacte huidige prijs laat zien.
Elke klant heeft eerder zijn eigen voorkeuren. Hierdoor heeft de ervaring geleerd dat er klanten zijn die liever online goud verkopen. Bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek. Klanten voelen zich vaak onder druk in de winkel. Omdat u wat tijd wilt nemen met uw beslissing. Als u uw oud goud of gouden sieraden online wilt verkopen, zijn vertrouwen, ernst en transparantie cruciaal.

Wij bieden u belangrijke hulpmiddelen bij het nemen van beslissingen. U kunt onze goudaankoopcalculator gebruiken om de actuele goudprijs voor uw goudverkoop en uw kostbaarheden transparant en gemakkelijk te berekenen (geldeenheid per gewicht).

Belangrijk: onze goudcalculator wordt elke vijf minuten automatisch bijgewerkt met de huidige beurskoersen (euro / € per gram). Dit betekent dat het strikt gebaseerd is op de wisselkoersen voor edelmetalen zoals goud, palladium, platina of zilver.

Hierdoor kunnen wij u veilig en betrouwbaar hoge inkoopprijzen bieden. De prijs is natuurlijk vooral gebaseerd op het gewicht (gram per edelmetaal). En daarover een tip. Andere goudkopers bieden ook een goudaankoopcalculator aan. U moet echter de prijzen vergelijken. Dienovereenkomstig bepaalt u uw eigen uitbetalingsbedrag. Overtuig uzelf dus: onze uitstekende klantenbeoordelingen voor goudaankopen met 5 van de 5 sterren op verschillende klantbeoordelingsplatforms spreken voor ons. Bovendien beveelt meer dan 95% van onze klanten ons aan anderen aan.

Verkoop van goud voor zakelijke klanten

Last but not least werken we samen met honderden zakelijke klanten in het hele land. Dit zijn onder meer juweliers, goudinkopers, tandartsen, tandtechnische laboratoria, instellingen zoals universiteiten, pandjeshuizen en andere bedrijven.

Wij kopen goud (karaat), palladium, rhodium, platina, zilver, tandgoud, tandafval (goud / zilver), oud goud, munten, gebroken diamanten, staven en gebroken goud, zowel per kilo als per gram. De ervaring leert dat commerciële klanten hun oud goud in grotere hoeveelheden verkopen.

Neem in dit verband per geval contact met ons op. Overigens nemen wij uw schrootgoud in grotere hoeveelheden aan via waardetransport. Onze zakelijke klanten kunnen ook vooraf onze aankoopcalculator gebruiken om de waarde van hun edelmetalen te controleren en zichzelf een moeizame zoektocht te besparen. Voor vragen of informatie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Online goud verkopen is de laatste jaren een echte trend geworden. Vertrouwen is daarom belangrijk. Als ervaren inkoper staat vertrouwen bij Post Uw Goud voorop en vormt het de basis van ons handelen. Daarom, voor degenen onder u die goud, tandgoud, gouden munten, goudstaven, schrootgoud, munten, gouden sieraden, baren, zilver of enig ander edel metaal, hetzij per gram of per kilo, willen verkopen, is het belangrijk om te weten welk type gouden voorwerpen u bezit, om de markttrends en andere voorwaarden voor de verkoop van goud te begrijpen die een rol spelen bij elke aanbieding die u ontvangt.

Om u bij dit proces te helpen, zijn onze experts beschikbaar om op elk moment en bijna 24 uur per dag al uw vragen te beantwoorden, waarbij ze de belangrijkste informatie uitleggen en u de manieren laten zien waarop u uw goud online kunt verkopen.

Ongeacht het soort goud dat u bezit, of het nu gaat om baren / goudstaven, gouden munten, tandgoud enz., Per gram of per kilo, onze inleiding tot de verkoop van goud kan en zal u helpen op weg naar verkopen voor de door u gewenste prijs in euro’s

Wij helpen u bij uw verkoop.

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie

Dit is waarom u uw goud online moet verkopen

Het grote voordeel van het online verkopen van uw goud is ook dat u niet naar het inkoopfiliaal hoeft te gaan om goud te verkopen of om uw edelmetalen te verkopen. Als u vragen heeft, kunt u gemakkelijk online contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Als u bijvoorbeeld niet zeker weet welke prijzen wij aanbieden voor uw horloge, zilveren munten, Krugerrand, zilver, fijn goud, baren, gouden munten, palladium, platina, goudstaven, zilver, etc., stuur ons dan de verzendingsenvelop met de begeleidende brief vrijblijvend en u ontvangt daarin alle belangrijke informatie, zoals inkoopprijzen, dienovereenkomstig de waarde in € per gram en u krijgt al uw vragen beantwoord. Als professionele aankopers zetten wij u als klant natuurlijk nooit onder druk.

Wij controleren uw zending en doen u een vrijblijvende offerte. Als ons aanbod u niet bevalt vanwege de prijzen (€ per gram), ontvangt u uw edelmetalen, of het nu gaat om goud, zilver, platina, palladium, enz., gegarandeerd terug tot aan de laatste gram.

Als u akkoord gaat met de verkoop, wordt het bedrag uiteraard binnen 24 uur overgemaakt.  U kunt uw goud dus eenvoudig online verkopen aan onze inkoopafdeling. Als ons aanbod u niet bevalt, krijgt u natuurlijk al uw goud / edelmetalen terug dankzij onze 100% goud-terug-garantie.