Recycleren van edelmetalen

Recycleren of recyclage van edelmetalen

Recyclage van edelmetalen

Wij zijn uw competente partner voor alles wat te maken heeft met het recycleren van edelmetalen en het verhandelen van edelmetalen.

Zakelijke klanten zoals juweliers, goudsmeden, tandtechnische laboratoria, tandartsen en particuliere klanten waarderen onze expertise in de professionele omgang met edelmetalen. Serieus, discreet advies van onze gekwalificeerde medewerkers zorgt voor veiligheid en vertrouwen. Bovendien leidt onze expertise tot een nauwkeurige analyse van uw goud en andere edelmetalen.

Al meer dan een decennium gebruiken we de waardevolle ervaring die we hebben opgedaan in direct klantadvies om onze service continu te verbeteren. Dienovereenkomstig is het resultaat een sneller en soepeler proces in het goudaankoopproces. Ook stellen we de analyseresultaten graag ter beschikking aan onze klanten.

Kortom: uw goud is het waard.

Waarom edelmetaalrecyclage belangrijk is!


Het komt erop neer dat natuurlijke edelmetalen zoals platina, goud of palladium zeldzaam en waardevol zijn. Als er veel vraag is naar een zeldzaam goed, stijgt de prijs natuurlijk. Hierdoor zijn zeldzame edelmetalen populaire investeringsobjecten. De goudprijs stijgt momenteel (vanaf februari 2016), wat op zijn beurt de internationale goudhandel stimuleert. Daarom maken particuliere klanten gebruik van dergelijke situaties om hun oud goud met winst te verkopen.

Om zeldzame grondstoffen duurzaam te behouden, is recyclage onvermijdelijk. De ecologische en economische terugwinning van edelmetalen uit metaalschroot en andere materialen die edelmetalen bevatten, zorgt ervoor dat toekomstige generaties toegang hebben tot waardevolle grondstoffen.

Laat het recycleren van edelmetalen over aan specialisten.


Zodra we uw oude sieraden of uw edelmetaalstukken hebben, beginnen onze getrainde medewerkers met de edelmetaalanalyse. Met behulp van röntgenfluorescentieanalyse bepalen we nauwkeurig de samenstelling van uw goudstukken en de exacte hoeveelheid fijn goud. Dit is ook nodig omdat goederen zoals tandgoud, sieraden of 585 goud worden gelegeerd. Het scheiden van edelmetalen is daarom elementair voor de waardebepaling.

Hierdoor worden uw sieraden niet beschadigd, zoals bij minder professionele analysemethoden. Omdat we jarenlange kennis hebben en in het bijzonder de technische vereisten om uw goudwaarde, edelmetaalwaarde eerlijk en nauwkeurig te beoordelen. Bijgevolg is uw onmiddellijke voordeel een bovengemiddelde aankoopprijs en transparantie. Een vrijblijvende offerte volgt dan de goudanalyse per e-mail. Als u akkoord gaat, ontvangt u de overschrijving onmiddellijk op uw bankrekening. Aan de andere kant, in het geval van een afwijzing, zullen we het oude goud onmiddellijk en volledig aan u retourneren.

Ondertussen doen we aankopen in onze winkel en betalen we ter plaatse contant uit. Snel en ongecompliceerd. De goudaankoop is nu voltooid. Hierna begint de homogenisering in het verdere proces. Om precies te zijn, het smelten van de edelmetalen in onze smeltovens.

Overigens wordt tegenwoordig gerecycled goud gebruikt om goudstaven van te maken. Het is een logisch proces. Hierdoor belonen investeerders dit, wat garandeert dat ze uit conflictvrije regio’s komen. Duurzaamheid is immers een belangrijk bedrijfsprincipe en de vraag van klanten neemt merkbaar toe.

Bel ons gewoon en regel een gratis analyse van uw edelmetalen. Of het nu gaat om losse stukken of om grote voorraden goud, zilver, platina of palladium. In beide gevallen zijn wij voor u het juiste aanspreekpunt en staan ​​wij altijd garant voor een transparante en eerlijke aankoop van uw edelmetalen.

Als alternatief kunt u ons tijdens de openingsuren ook telefonisch bereiken voor advies van onze geschoolde en gecertificeerde medewerkers op het gebied van edelmetaalrecycling.

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie