FAQ Veel gestelde vragen

Hieronder staan ​​de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Post uw Goud

Bent u op zoek naar een gerenommeerde online goudkoper om uw goud te verkopen? Dan bent u bij Post Uw Goud aan het juiste adres. Wij bieden u transparante en eerlijke prijzen voor uw edelmetalen, of het nu gaat om oude juwelen, gouden munten, palladium, platina, oud goud, goudstaven, zilver of andere edelmetalen, aangepast aan de huidige wisselkoers (euro). Post Uw Goud biedt u een slimme en veilige manier om uw goud online te verkopen. Wij proberen de verkoop van uw goud voor u zo aangenaam mogelijk te maken en hechten veel waarde aan een vlekkeloos klantcontact.

Dankzij onze online goudaankoopservice kunt u uw goud, verzekerd en met 100% goud-terug-garantie, vanuit thuis verkopen aan onze goudexperts. Onze professionele juweliers staan ​​tot uw beschikking, die met een geoefend oog, jarenlange ervaring en na zorgvuldige inspectie uw edelmetalen en gouden sieraden correct beoordelen.

Bestel vrijblijvend en gratis ons verzendpakket en volg onze 4 eenvoudige stappen om uw goud (elke karaat, elk gewicht), zilver, platina, palladium, munten, schrootgoud, goudstaven, baren, tandgoud, horloges, tandheelkundig goud, gebroken goud, zilveren munten, tafelzilver, gouden munten, juwelen of andere edelmetalen online naar onze goudaankoopafdeling te sturen. U kunt zich op elk moment uit de verkoop terugtrekken totdat u een bindende toezegging heeft gedaan en dankzij de 100% gold-back-garantie krijgt u uiteraard al uw goud en edelmetalen terug. De professionele goud- en edelmetaalexpertise is voor u volledig gratis en vrijblijvend. Kijk op onze verzendpakket pagina voor meer informatie.

Als juwelier en goudinkoper, werk je samen met  evaluatiebeheerders zoals Google MyBusiness. Met name in deze branche is het hoogst mogelijke vertrouwen essentieel. De hoogste prioriteit voor ons als goudkoper is uw vertrouwen in ons bedrijf. Dit vertrouwen komt ook tot uiting in de talrijke onafhankelijke recensies, bijvoorbeeld in de pers en klantenbeoordelingen. 

Bezoek ons ​​in ons filiaal en overtuig uzelf Als goudkoper hebben wij ons gespecialiseerd in alle soorten edelmetalen. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u de hoogste kwaliteitsexpertise en het beste verkoopproces van uw te koop aangeboden edelmetalen krijgt.

Volg deze 4 stappen en ontvang uw geld in slechts 48 uur:

 1. Bestel gratis en vrijblijvend een verzendpakket
 2. Stuur uw kostbaarheden
 3. Ontvang ons vrijblijvend bod
 4. Wij betalen u en binnen de 48 uur heeft u uw geld ontvangen.


We sturen u een verzendpakket voor verzending. Het verzendpakket is verzekerd zodat u geen enkel risico loopt bij het verzenden van uw kostbaarheden.

In principe is elk waardevol item bij ons welkom. De meest voorkomende edelmetalen die we kopen zijn:
 • Goud
 • Geel goud
 • Rood goud
 • Wit goud
 • 333/8 karaats goud
 • 750/18 karaat goud
 • 999/24 karaat goud
We kopen ook munten, zoals Krugerrand munten Napoleons gouden munten Dukaat gouden munten en vele andere munten We zijn ook geïnteresseerd in: Tandheelkundig goud Tand goud wit Tandheelkundige kroon Maar ook luxe horloges, diamanten, edelstenen, zilver, platina, palladium, rhodium, goudstaven en sieraden. Dit is gewoon een opsomming. Twijfelt u contacteer ons dan zonder enige verbintenis.

Ja, uw zending is volledig beveiligd tijdens het verzendproces. Zodra u de zending aan de Belgische Post overdraagt, bent u volledig verzekerd. Ons verzendpakket is standaard verzekerd voor minstens € 500.

Onze aankoopprijzen zijn gebaseerd op de huidige prijs van uw edelmetalen, die u op elk moment op onze website kunt bepalen met behulp van onze live goudcalculator.

De waarde van luxe horloges varieert vaak sterk; de huidige marktwaarde is bepalend voor onze berekening.

Onze edelsteenexperts berekenen de waarde van uw diamanten en edelstenen volgens de laatste wisselkoersen. Bij bijzondere losse stukken is een aankoopprijs boven de waarde mogelijk.

Onder oud goud wordt doorgaans verstaan ​​alles wat er in edelmetalen zit. Goud, zilver, platina, palladium. In welke vorm dan ook: sieraden, horloges, goudstaven, zilveren munten, gouden munten, gouden medailles, zilveren bestek, zilverwerk of zelfs tandgoud van kronen of bruggen.

Uiteraard kunt u ook tandheelkundig goud met tand-, keramiek- of andere restanten opsturen. Onze experts van de analyse-afdeling berekenen de waarde van het zuivere tandgoud en doen u een offerte op basis van het dagtarief.

U kunt kiezen uit twee betalingswijzen: overschrijving of contante betaling (als u de goederen zelf afhaalt in het kantoor).

Het verkopen van uw goud aan ons is volledig risicoloos met de goud-terug-garantie.

Wij analyseren en evalueren uw zending binnen 48 uur na ontvangst op ons bedrijf. Gedurende deze tijd ontvangt u de resultaten van de analyse per e-mail. Pas na uw goedkeuring starten wij de betaling in de gewenste vorm. Bent u niet tevreden met de taxatie, dan sturen wij uw edelmetalen direct gratis en verzekerd naar u terug.

Wij garanderen u dat u uw gouden sieraden onbeschadigd terugkrijgt, aangezien wij werken met de nieuwste analysetechnologie en niet in uw goud hoeven te boren om de exacte waarde te bepalen.

Na ontvangst van uw aanvraag wordt het gratis verzendpakket zo snel mogelijk voorbereid en verzonden. In de regel ontvang je het verzendpakket na één werkdag.

Edelmetalen worden in alle hoeveelheden ingekocht. Ook losse kettingen of ringen kunnen aan ons verkocht worden. Gebruik het verzendpakket om uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos te laten taxeren.

Verschillende factoren bepalen het niveau van de goudprijs. Dit omvat:

Rente- en inflatiepercentages
Valuta-invloed
Effecten van beursontwikkelingen
Verkoop door centrale banken
Industriële benodigdheden


Een andere zeer belangrijke indicator is vraag en aanbod. Een grotere vraag naar goud of andere edelmetalen zal de prijs doen stijgen. Hetzelfde principe is gebaseerd op de tegenovergestelde situatie.

Uiteraard bepalen we ook de waarde van uw edelstenen en diamanten en doen we u graag een bod.

Een gouden karaat is een eenheid van zuiverheid – 24 karaats goud is puur goud, maar goud wordt meestal gemengd met een metaal zoals koper of zilver om sieraden te maken (omdat puur goud te zacht is). Elke karaat komt overeen met 1/24. Een deel van het geheel. Dus als een metalen sieraad is gemaakt van 18 delen goud en 6 delen koper, dan is dat 18 karaats goud.

Een karaat is ook een gewichtseenheid voor diamanten en andere edelstenen. Een karaat is gelijk aan 200 milligram (0,2 gram).

Artikelen die geen waarde hebben, worden door Post Uw Goud aan u geretourneerd.

Post uw Goud

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie