Zilveraankoop door PostUwGoud

Maak voor zilver een persoonlijke afspraak in een van onze winkels te Brugge of Gent.

Zilveraankoop via PostUwGoud


Zilver in de vorm van zilverstaven is zeldzaam en natuurlijk een zeldzaam edelmetaal. Het wordt wereldwijd verhandeld en is een populair item bij investeerders. Profiteer van aantrekkelijke inkoopprijzen voor het waardevolle, glanzend witte edelmetaal. Wij garanderen een gemakkelijke en transparante aankoop van zilver, goudaankoop, tandheelkundig goud en juwelenaankoop, ongeacht hoeveel gram uw schatten wegen.

Wilt u uw zilver veilig en tegen een eerlijke prijs verkopen aan gerenommeerde dealers? Als het gaat om het kopen en verkopen van edelmetaal, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van goud en zilver en staan ​​garant voor serieuze expertise.

PostUwGoud is een gevestigde zilverkoper en het eerste aanspreekpunt voor de professionele waardering van zilver – of het nu gaat om zilveren munten, zilverstaven, zilveren sieraden, zilveren zakhorloges, zilveren medailles, zilveren bestek of tafelzilver. Uiteraard kopen we ook gebroken zilver. Onze jarenlange ervaring in de aankoop, recycling en verhandeling van zilver- en zilverschroot garandeert onze klanten – zowel particulier als commercieel – een competente beoordeling en hoge aankoopprijzen voor uw zilver. Zilveraankopen worden zowel gedaan bij particuliere klanten met een paar gram zilver als bij zakelijke klanten (inclusief tandtechnische laboratoria) met enkele kilo’s schroot gemaakt van zilver, goud, platina en andere edele metalen. Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Actuele zilverprijs in gram via de goud- en zilvercalculator

 

In de omgang met onze klanten, zowel particulier als commercieel, handelt PostUwGoud, altijd eerlijk en transparant.

Om de huidige zilverprijs in grammen te bepalen – volgens verschillende legeringen – gebruik je simpelweg onze live goud calculator.

De goudprijs calculator geeft u een veilige en comfortabele manier om vooraf zelfstandig uw zilverwaarde te bepalen en met een goed gevoel het verkoopgesprek aan te gaan.

Hantering is kinderspel. Weeg uw zilver en voer de waarde in het daarvoor bestemde veld in. U ontvangt uw huidige zilverprijs just-in-time.

De dagelijkse zilveraankoopprijs wordt automatisch elke vijf minuten bijgewerkt. De zilverprijs op de beurs is de basis van onze calculator.

Wij kopen uw zilver aan in 3 stappen

1)  Analyse van uw zilver

Bepaling van de zuiverheid van het zilver

2) Persoonlijk advies

Regel een persoonlijk gesprek met onze experts.

3) Aanbod aan dagprijzen

Eerlijke prijzen, altijd gebaseerd op actuele marktprijzen.

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie

De zilveraankoop en onze dagelijkse handelingen zijn gebaseerd op transparantie, discretie en ernst. 

Tevreden klanten bevestigen ons werk. Dus als u geïnteresseerd bent in de verkoop van zilver in de vorm van zilveren bestek, zilveren sieraden, zilveren munten, zilverstaven of de verkoop van goudstaven, tandgoud, gouden munten en andere munten, of als u hier vragen over heeft, neem dan contact op met ons en kijk uit naar professionele service.

Wij garanderen een vlotte en ongecompliceerde verkoop.

Bij het kopen van zilver baseren we ons altijd op de huidige beurskoersen van edelmetaal en garanderen we een eerlijke en veilige aankoop van uw kostbaarheden.

Zilverprijs bij aankoop – investeringszilver of gesmolten zilver

In de loop der jaren hebben we het gehele proces van het kopen en verhandelen van zilver geprofessionaliseerd en gestandaardiseerd. Soepele processen en de routine in het omgaan met metalen zoals goud, zilver, palladium of platina maken ons een betrouwbare partner in de industrie – zowel lokaal als landelijk. Naast de eerlijke zilverprijs volgens het huidige tarief, krijgt u van ons competent en uitgebreid advies op het gebied van staven in de vorm van goud of zilver, juwelen, diamanten en munten. In ons laboratorium analyseren onze experts uw zilveren sieraden met behulp van de nieuwste analysemethoden zonder uw kostbaarheden te beschadigen. De samenstelling of het zilvergehalte is bepalend voor het bepalen van de aanschafprijs van uw zilver.

Fijn zilver, zoals het in de natuur voorkomt, wordt in principe gesmolten met andere edelmetalen zoals goud, palladium, platina, etc. De materiaalkwaliteit van zilveren sieraden, zilveren munten of zilverstaven is verbeterd en maakt het ook betaalbaar. De gebruikelijke legeringsvormen van zilver zijn: 625 zilver, 700 zilver, 800 zilver, 835 zilver, 900 zilver, 925 zilver en 999 zilver.

999 zilver komt veel voor in zilveren munten zoals de American Eagle 1 oz. Klassieke zilveren kostuumjuwelen zijn vaak in omloop als 925 sterling zilver. Zilveren bestek wordt door leken vaak geïnterpreteerd als tafelzilver, maar zilveren bestek wordt vooral in de geneeskunde gebruikt, zoals in klinieken of door tandartsen. Zoals u kunt zien, is de term zilveraankoop breed. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact op met ons team van experts.

Wij kopen verhandelbaar beleggingszilver zoals munten of baren, maar ook klassiek gesmolten zilver zoals zilveren sieraden of ringen. Houd er rekening mee dat de huidige status van beleggingszilver de prijs kan beïnvloeden. Als het te verkopen beleggingszilver nog steeds in een bank kan worden verhandeld, ontvangt u de huidige zilverkoers zonder enige aftrek. Smeltzilver daarentegen zijn onder andere zilveren sieraden of zilveren munten in omloop. De voorwaarde is niet relevant voor de aankoop en de berekening van de koopprijs. Dit betekent dat we ook zilver inkopen dat niet meer in de beste staat is. U krijgt altijd de dagelijkse smeltprijs voor zilver.

Zilveraankoop

Wij bieden u de mogelijkheid om uw zilveren sieraden ter plaatse in onze winkels te laten beoordelen en verkopen.

Onze gekwalificeerde medewerkers staan ​​aan uw zijde met woord en daad. Er zijn tal van dingen waarmee u rekening moet houden bij het verkopen van zilver die een niet-specialist niet kan beoordelen. Voordat u zilver verkoopt, dient u daarom bij onze experts waardevolle informatie en tips in te winnen. Neem een ​​kijkje in onze vestiging of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Heeft u een grote hoeveelheid zilver – bijvoorbeeld een bestekcollectie – en waardeert u discretie en anonimiteit? Neem dan contact met ons op via 0471 057 218 of per e-mail en vraag een vrijblijvende afspraak aan zodat onze experts de tijd voor je kunnen nemen. Het overleg kan dan discreet en ver weg van de dagelijkse klantenstroom plaatsvinden. Naast de professional

Bij zilvertaxaties waarderen wij vooral gedetailleerd advies. Zilverstaven, zilveren munten, zilveren sieraden en bestek of uw zeldzame horloge en ontvang een vrijblijvende offerte in huis. Wij zijn experts in ons vakgebied en hebben ons gespecialiseerd in het kopen van edelmetalen.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan ​​de klok rond voor u klaar tijdens de openingsuren, wat voor commerciële waarden in het bereik van 1000 euro vanzelfsprekend zou moeten zijn. Naast goud en zilver kopen wij platina, oud goud, diamanten en, meer in het algemeen, edelmetalen.

De prijs die we betalen, vloeit voort uit het gewicht (€ per gram) en de prijslijst (dagelijkse wisselkoers, analyse van de gegevens).

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op en bezoek ons ​​persoonlijk in onze vestiging of neem uw telefoon op en laat u door onze experts individueel adviseren. Naast het kopen van zilver zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het kopen van munten, maar zijn we ook experts op dit gebied

Goudaankoop, tandheelkundig goudaankoop en juwelenaankoop. Wij doen u graag een eerlijk bod voor uw baren of ander edelmetaal en garanderen u een vlotte verkoop, hoeveel gram het ook is. Wij staan voor een veilige en snelle aankoop van uw zeldzaamheden.