Verkoop uw goud en edelmetalen gemakkelijk en veilig tegen eerlijke inkoopprijzen

 

Post Uw Goud: Wij zijn uw specialist voor de online goudaankoop van edelmetalen.

 

Post Uw Goud biedt u:

  • Veilige verzending: elke verzending verzekerd voor minimaal € 500, –
  • Eerlijke prijzen: geen inhoudingen, aankoopkosten en verzendkosten
  • 100% gold-back-garantie: als het bod wordt afgewezen, krijgt u uw goud gratis terug
  • Snelle uitbetaling: het geld staat binnen 48 uur na een akkoord op uw rekening
  • U verzendt naar een Belgisch adres en Belgische firma.
  • Klantenrecensies: meer dan 95% van onze klanten zou ons aanbevelen

Vraag hier je gratis verzendpakket aan

Post Uw Goud

In 4 stappen van goud naar geld

1. Verzendpakket aanvragen

Bestel een gratis verzendpakket door het formulier in te vullen.

Het verzendpakket en alle benodigde verzenddocumenten worden dan direct en kosteloos naar u toegezonden.

2. Verzending van edelmetalen

Verzend het gratis pakket.
Stop na ontvangst de ingevulde begeleidende brief en kostbaarheden erin.

Geef het af bij het postkantoor. Voor u zijn er geen kosten. Uiteraard is uw “gouden” verzending verzekerd.

3. Offerte ontvangen

Nadat wij uw zending hebben ontvangen, worden uw kostbaarheden zorgvuldig geanalyseerd door onze experts in het laboratorium.

Wij sturen u dan binnen 48 uur een vrijblijvende en eerlijke offerte per e-mail.

4. Betaling ontvangen

Nu beslist u of u de offerte accepteert. Bij een positief besluit wordt het geld binnen 24 uur uitbetaald (volgende werkdag). Als u het aanbod afwijst, is onze 100% gold-back-garantie automatisch van toepassing. Wij sturen uw kostbaarheden direct en kosteloos naar u terug.

Post Uw Goud

Bereken transparant de waarde van uw edelmetalen met de goudcalculator!

goudcalculator

Post Uw Goud

Goud verkopen online


Heeft u goud dat u tegen de huidige hoge goudprijzen zou willen verkopen, maar weet u niet precies hoe u dat moet doen? Wij ondersteunen u bij het verkopen van uw goud tegen aantrekkelijke prijzen en om alles gemakkelijk online te doen.

Met onze praktische online calculator weet u vooraf precies hoeveel geld u voor uw goud krijgt – en veilig kopen en verkopen behoort ook tot onze diensten.

 

Hoeveel is mijn goud waard?

In de een of andere variant slaan veel mensen thuis goud op: in de vorm van sieraden, ingebouwd in oude zakhorloges, als munten of als tandgoud. Maar weinig mensen weten hoeveel dit goud waard is. Het kan financieel een verstandige beslissing zijn om goud te verkopen: als u uw eigen bezit begint te verkopen wanneer de goudprijs hoog is, zult u op de lange termijn goede zaken doen.

Wij helpen u hierbij: onze online calculator geeft goud (en ook edelmetalen zoals zilver, platina en palladium) weer tegen de huidige dagprijs.

U kunt de huidige aankoopprijs van goud direct en duidelijk zien op onze website – en de calculator maakt het gemakkelijk voor u om precies te beoordelen hoeveel uw goud momenteel waard is. Dit maakt het gemakkelijker voor u om te beslissen of u al dan niet goud wilt verkopen. Naast gramprijzen maakt onze online calculator ook onderscheid tussen de verschillende fijnheidsgraden. Als u precies weet hoeveel karaat uw goud heeft en hoeveel gram ervan u in huis heeft, kunt u binnen enkele ogenblikken een prijs vinden die tot op de cent nauwkeurig is en direct naar de verkoop gaan.

Makkelijk online goud verkopen met ons verzendpakket. Uniek in België.

Het verzenden van goud in een simpele brief zou natuurlijk buitengewoon nalatig zijn. We hebben daarom een ​​systeem met een beveiligde verzending  ontwikkeld om u te helpen uw goud veilig en tegen eerlijke prijzen te verkopen. Ga gewoon als volgt te werk:

1. Bestel eerst een gratis verzendpakket (gratis voor een geschatte waarde vanaf 500 euro) via ons formulier. We hebben alleen enkele persoonlijke gegevens nodig, die worden vertrouwelijk behandeld. 

2. Wanneer u het pakket ontvangt, doet u de kostbaarheden in het pakket en stuurt u deze gratis per post naar ons op. Opgelet! Zorg ervoor dat u de verpakking goed afsluit en vul ook de brief in die u in de bijlage vindt. Verzending en inhoud zijn verzekerd.

3. Korte tijd later ontvangt u van ons een offerte voor alle kostbaarheden die wij hebben ontvangen. Onze medewerkers hebben ongeveer 48 uur nodig om te bepalen hoeveel goud / edelmetalen u ons daadwerkelijk heeft gestuurd.

4. Ten slotte kunt u ons aanbod accepteren of afwijzen. Bij een positieve reactie ontvang je het geld uiterlijk 24 uur na je reactie. Als u van gedachten bent veranderd, sturen we alle waardevolle spullen naar u terug. U betaalt geen cent.

Op deze manier neemt u geen enkel risico: dit type van verkoop heeft zich al heel vaak bewezen en geeft u maximale zekerheid. Online goud verkopen werkt volledig bij ons zonder enige aftrek, geen verwerkingskosten, geen verzendkosten of soortgelijke verborgen kosten.

Vertrouw op ons als betrouwbare partner en u ontvangt in korte tijd de actuele marktwaarde van uw goud direct op uw eigen rekening.

Prijsgarantie voor alle online klanten

Bij het verkopen van goud is het ook belangrijk om online actuele prijzen aan te bieden. Anders kunt u niet op de waarden vertrouwen en weet u uiteindelijk niet tegen welke prijs u uw goud gaat verkopen.

Onze reeds genoemde online calculator actualiseert de prijzen daarom automatisch elke vijf minuten. De goudprijs fluctueert elke dag, maar dit gebeurt maar in zeer geringe mate. U kunt dus vertrouwen op de waarden die de online calculator u geeft. Als we een aankoop doen, zorgen naast de computer ook onze medewerkers in het laboratorium voor de evaluatie van de door u ingezonden kostbaarheden. Dit geeft je een prijsvoorstel waar je naar kunt verwijzen als het gaat om een ​​verkoop.

Overigens: je sieraad blijft helemaal intact. Bij de evaluatie door onze medewerkers in het laboratorium worden procedures gehanteerd waarbij geen fysieke verwerking van de ingezonden kostbaarheden nodig is. We gebruiken geen chemicaliën, agressieve reinigingsmiddelen of mechanische energie. Dus als u besluit het niet te verkopen, heeft u uw sieraad 100% intact in uw handen zodra het wordt geretourneerd.

Transparantie en klanttevredenheid zijn ons doel. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent – vanaf het eerste contact via de verwerking tot aan de aankoop van het goud door ons.

Verkoop goud waar en wanneer u maar wilt.

U kunt na afspraak ons bezoeken in onze winkel Te Brugge of onze winkel in Gent. Woont u te ver weg of heeft u het erg druk met uw tijd, dan is het verzendpakket vaak het betere alternatief. U bepaalt zelf wanneer u uw goudverkoop wilt verzorgen. Vul de formulieren in en stuur alles samen terug in het verzendpakket.

U kunt alle tijd van de wereld nemen om in alle rust over uw beslissing na te denken en staat niet bloot aan stress van andere klanten in een echte branche.

Al deze voordelen wachten op u wanneer u uw goud online verkoopt via ons bewezen verzendpakket / Post Uw Goud systeem. Verkoop wanneer u wilt, gun uzelf voldoende tijd en laat u adviseren door onze medewerkers – wij staan voor maximaal vertrouwen en aantrekkelijke prijzen.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Bij het omgaan met grote sommen geld heeft discretie de hoogste prioriteit. Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens – behalve de gegevens voor uw adres om u het verzendpakket te kunnen sturen. Transparantie en een eerlijk aankoopproces door ons heeft de hoogste prioriteit.

Heeft u vragen over hoe wij uw gegevens verwerken? Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag bij het oplossen van eventuele onduidelijkheden.

Competentie zorgt voor veiligheid

Om ervoor te zorgen dat er geen fouten worden gemaakt bij het waarderen van goud, platina, zilver & Co., hebben we medewerkers met jarenlange ervaring in dienst. Onze juweliers verwerken en verkopen edelmetalen en kopen en verkopen oud goud, sieraden, tandgoud, horloges en vele andere edelstenen. Op deze manier garanderen we dat we geen fouten maken en dat u de best mogelijke prijs krijgt bij het online kopen van goud.

Klanttevredenheid komt bij Post Uw Goud op de eerste plaats.

Post Uw Goud wij zijn de toekomst van de goudaankoop

De huidige situatie in de wereld heeft laten zien hoe belangrijk online zakendoen is geworden. Aankopen in lokale vestigingen is moeilijker geworden, maar de online business wordt niet beïnvloed. Door te vertrouwen op ons systeem en dus op ons vermogen om goudaankopen online te verwerken, bevrijdt u uzelf van openingstijden, voorschriften en soortgelijke obstakels.

Het maakt niet uit of u het goud rechtstreeks in ons filiaal verkoopt of vertrouwt op het online aanbod. Vanuit jouw oogpunt blijft de prijs voor de verkoop hetzelfde, zodat je niet een cent te weinig op je rekening krijgt gestort.

Een blik op onze klantenbeoordelingen bewijst dat u ons uw goud kunt toevertrouwen: een tevredenheidsscore van meer dan 95% in de afgelopen twaalf maanden spreekt voor zich. Of u nu maar een kleine hoeveelheid goud te verkopen heeft of edelmetaal met een zeer hoge waarde, maakt voor ons niet uit: wij behandelen elke klant met dezelfde ernst en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie