Goud verkopen via onze winkels – eerlijk en transparant

Goud verkopen is vaak meer dan vervelend. Aanbiedingen moeten worden verkregen en vergeleken en dit alles in de stress van alledag. Het maakt niet uit of het om goud gaat in de vorm van voornamelijk oude gouden sieraden, gouden munten of goudstaven. Iedereen die niet bekend is met het verkoopproces van goud zal zowel moeilijkheden als onzekerheid ondervinden, zowel bij het online verkopen van goud als bij het kopen van goud bij winkeliers.

Het is vaak erg moeilijk om de waarde van uw edelmetalen in te schatten. Maar ook de beslissing om te verkopen valt en staat bij de beoordeling. Zeker als het te verkopen object van waarde zeer uniek is, al jaren in bezit is of een sentimentele waarde heeft.

Maar het is des te belangrijker om het onderwerp te behandelen. Zeker als het een persoonlijk item is, wilt u uw goud en zilver tegen de best mogelijke prijs en zonder risico verkopen. Naast de gratis goud- en edelmetaaltaxaties als een service, bieden we u ook de gratis live goudcalculator, van waaruit u vervolgens zelfstandig de exacte goudprijs voor uw edelmetalen kunt bepalen. Wij werken hard aan onze reputatie als eerlijke en transparante goudaankoper.

Dus voordat u uw goud voor een paar euro aan een goudaankoper verkoopt, of nadenkt over de aan- en verkoop, kan u van tevoren gebruik maken van onze diensten. Wij zijn betrouwbare experten op het gebied van het kopen van edelmetalen.

Het is van het grootste belang dat u de marktwaarde van uw edelmetalen berekent, of het nu gaat om gouden sieraden, zilver, goudstaven, munten / gouden munten, gebroken goud, schrootgoud en tandgoud, enz., kent. Gebruik onze goudcalculator.

Nu je de belangrijkste informatie kent, ben je goed voorbereid op de verkoop. U kunt uw goud (333, 750, 999 etc.), schrootgoud, juwelen, goudstaven, munten, platina, gouden munten, palladium, tandgoud, zilverstaven, tafelzilver, zilveren munten of zelfs gebroken goud met zekerheid verkopen en zelfvertrouwen. U kunt met een gerust geweten bij ons terecht. Onze uitstekende klantenbeoordelingen spreken voor zich, we werken dienovereenkomstig serieus en transparant en we kijken uit naar elke nieuwe beoordeling van onze klanten.

Post Uw Goud

Uw professionele goudhandelaar die u begeleidt en adviseert bij uw verkoop. 

 

Gratis taxering van uw edelmetalen

Uw prijs is gebaseerd op de dagprijs

100% retour garantie

100% discretie

Onze goudaankoopservice is er voor u

Wij zijn uw partner voor het kopen van goud.

 

Wij kopen uw goud op een transparante en ongecompliceerde manier als in onze winkels te Gent en Brugge als per post via onze online goudaankoop. 

 

Wij bieden eerlijke, transparante en begrijpelijke prijzen en jarenlange ervaring, waarbij wij u kunnen helpen met alle zaken rondom de verkoop van uw edelmetalen.

Goud verkopen – zet uw goud om in geld

In elk huishouden zijn er vaak oude juwelen in de vorm van oud goud, sieraden / gouden sieraden, zilver, goudstaven, munten / gouden munten, of zelfs tandgoud die ergens in een lade liggen en alleen wachten op verkoop.

U bent  van harte welkom om langs te komen in onze vestigingen. Of het nu gaat om oorbellen, een broche met een kapotte sluiting, maar ook een oud horloge of een kapotte ketting. Vaak worden deze items opgeborgen en vervolgens gerepareerd zodat ze weer functioneel zijn.

Vaak blijft dat zo en deze waardevolle edelmetalen  verzamelen alleen maar stof naarmate ze langer liggen. Daarom moet men zorgvuldig overwegen of het niet logischer zou zijn om deze items, zowel gebroken als oud, te verkopen. Het hoeft niet eens goud te zijn, ook zilver, tandgoud, sieraden en vele andere edelmetalen en waardvolle objecten kan u verkopen.

Als goudkoper en juwelier kopen we in de meeste gevallen elk edelmetaal in een grote verscheidenheid aan vormen, of het nu gaat om platina, palladium, gouden munten, schrootgoud, juwelen, goudstaven, munten, zilver, tafelzilver, palladium, tandheelkundige goud, zilverstaven, zilveren munten of schrootgoud. Bovendien bieden we altijd het huidige tarief, € per gram (EUR / g).

Onze inkoopprijzen zijn daarom altijd gebaseerd op de prijs van de huidige valutakoersen. Als we een edelmetaal kopen, wordt het, afhankelijk van de staat en het materiaal, ofwel schoongemaakt en doorverkocht, ofwel naar een raffinaderij gestuurd voor recycling. In een raffinaderij worden grote hoeveelheden edelmetaal omgesmolten voor recycling en ook hergebruikt voor nieuwe sieraden of andere waardevolle stukken. Als juwelier en goudinkoper in Berlijn, juwelenaankopen, oud goudaankopen, tandheelkundig goudaankopen en o.a. zilveraankopen werken wij samen met enkele raffinaderijen.

oud-goud

Wat ons speciaal maakt als goudkoper

 

Wij bieden u met onze winkels en de unieke Post Uw Goud formule u een complete service voor de aankoop van edelmetalen, ongeacht de variant of vorm. U vindt bekwame en vriendelijke medewerkers met geschoolde specialistische kennis, goede voorwaarden tegen de huidige goudkoers en navenant eerlijke en transparante prijzen.

Dus voordat u erover nadenkt om uw gouden sieraden (bijv. 750), zilveren sieraden, palladium, platina, munten, munten, gouden munten, horloges, goudstaven, diamanten, schrootgoud, tandgoud of enig ander waardevol item gemaakt van edele metalen te verkopen, moet je met een expert spreken.

U kunt bij ons langskomen na afspraak, u kunt ons bellen op (+32) (0)471 057 218 en u krijgt van onze klantadviseurs ten eerste persoonlijk, ten tweede gratis en ten derde professioneel advies.

Wilt u liever een afspraak, dan kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Zo kunnen wij eventuele vragen direct en vrijblijvend beantwoorden en u vooraf adviseren.

Als u echter een lange weg heeft om bij ons te komen of als u dit niet kunt, kunt u onze handige en risicovrij verzendpakket, met 100% gold-back-garantie, gebruiken. Deze kunt u eenvoudig online aanvragen en per post naar ons opsturen, ongeacht of uw edelmetaal up-to-date of wat ouder is.

Gratis evaluatie van uw gouden sieraden

We schatten zowel de waarde als de prijs en de goudprijs van elk waardevol item of edelmetaal. Zodra we uw goud hebben ontvangen, zowel persoonlijk in onze vestiging als online via het gratis verzendpakket, doorloopt het een strikt evaluatieproces voordat we een bod uitbrengen. U kunt er dus zeker van zijn dat er geen gram over het hoofd wordt gezien.

Als juwelier bieden we sinds jaren meer dan concurrerende prijzen met verschillende officiële prijzen, gebaseerd op de dagelijkse goudprijs, die u op elk moment kunt controleren met onze live goudcalculator. Onze prijslijst is dus niet zelf bepaald. Omdat de gegevens altijd overeenkomen met de huidige dagprijs € per gram. Wij beoordelen uw artikelen op basis van zowel gewicht als kwaliteit. Als u vragen heeft over het proces of de voorbereiding van de aanbieding, of als u meer informatie nodig heeft kan u ons bijna 24 uur per dag bereiken op 0471 057 218. Voor persoonlijk contact kunt u uiteraard langskomen in ons kantoor ter plaatse. Als u vragen heeft of informatie nodig heeft, staan ​​wij voor u klaar om per e-mail contact met u op te nemen via aankoop@postuwgoud.be . 

U kunt vooraf de echtheid van uw goud controleren. Een echt gouden object heeft een zuiverheidsteken aan de achterkant of binnenkant. Deze stempel is meestal een karaatgetal, zoals 18K of 12K, in de vorm van een rechthoek met uitgesneden hoeken en een nummer erin.

Enkele van onze aankoopmogelijkheden

Onze experts staan ​​aan uw zijde en ondersteunen u bij de verkoop

Goudaankoop
Aankoop van edelmetaal
Aankoop van oud goud
Amber aankoop
Aankoop van sieraden
Palladium aankoop
Aankoop van tandheelkundig goud
Rolex-aankoop
Munten kopen
Platina-aankoop
Aankoop van gouden sieraden
Krugerrand aankoop
Aankoop van goudstaven
Diamanten kopen
Aankoop van horloges
Koper kopen
Zilveraankoop
Aankoop van rhodium
Gebroken goudaankoop
Schitterende aankoop

Goud verkopen: met een serieuze partner

Het maakt niet uit of het gaat om gouden sieraden, gouden munten of goudstaven – u moet een eerlijke partner hebben voor zowel online goudaankopen als goudaankopen bij lokale dealers.
Dit biedt u een doorslaggevend voordeel: hij kan vakkundig de waarde van de edelmetalen inschatten en u zo de optimale prijs bieden. Dit is vooral belangrijk als een object van goud en zilver ook voor jou een ideale waarde heeft.

 

Goud verkopen – waar moet rekening mee worden gehouden?


U begint idealiter met een kosteloze en risicovrije beoordeling op basis van goud en de exacte waardering met behulp van de gratis live goudcalculator, die handig de exacte goudprijs voor uw edelmetalen berekent.
Alles wordt transparant en eerlijk voor u geïmplementeerd door onze klantvriendelijke service. Daarom is Post Uw Goud overtuigend als het gaat om “goud verkopen”, en beschikken wij over uitstekende recensies.

De solide marktwaarde is de basis voor een optimale verkoop. Wij bieden u aantrekkelijke voorwaarden voor.

– goud (333, 750, 999 etc.)
– oud goud
– sieraden
– goudstaven en zilverstaven
– munten (goud en zilver)
– palladium
– zilverwerk
– gebroken goud

flexibel en eerlijk

Wij zijn uw serieuze partner voor uw project “Sell Your Gold”.